Κατηγορίες

Εταιρικο Προφιλ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

 

Η εταιρεία INTELECTA δραστηριοποιείται στον χώρο των Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων και των Συστημάτων Ασφαλείας στοχεύοντας πάντα στην παροχή ολοκληρωμένων και σύγχρονων υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες και στις προσδοκίες του εκάστοτε πελάτη.

 

Αναλαμβάνουμε την μελέτη, σχεδιασμό, κατασκευή, προγραμματισμό και επίβλεψη Ηλεκτρολογικών Έργων και Συστημάτων Ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών, συνδυάζοντας το χαμηλό κόστος με άψογα αποτελέσματα και σύντομο χρόνο παράδοσης των εργασιών.

 

Κίνητρό μας είναι οι όλο και αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας.

 

Στόχος μας η παροχή υπηρεσιών,ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και των συστημάτων ασφαλείας, υψηλής ποιότητας αλλά και ασφάλειας,στον ελάχιστο χρόνο.

 

 

 

                                                   

 

 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

 

Το προσωπικό μας πλήρως εξειδικευμένο και έχοντας την πιο σύγχονη τεχνική κατάρτιση αναλαμβάνει,με ευθύνη και συνέπεια,κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία από βιομηχανικές εγκαταστάσεις μέχρι συστήματα αυτόματου ελέγχου.

 

 

ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ

 

Εξειδικευόμαστε και ενημερωνόμαστε διαρκώς για ό,τι καινούργιο στη μελέτη, τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και τον προγραμματισμό σε όλο το φάσμα των Ηλεκτρολογικών Εφαρμογών και των Συστημάτων Ασφαλείας.

Επενδύουμε σε προϊόντα και υλικά κορυφαίας ποιότητας και στη συνεχή εκπαίδευση του εξειδικευμένου προσωπικού μας, στις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες. Δεσμευόμαστε τόσο για την ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούμε όσο και των εργασιών μας και εγγυόμαστε την διάρκειά τους στον χρόνο και την απρόσκοπτη λειτουργία τους.