Κατηγορίες
Τελευταία Σχόλια
Ετικέτες Άρθρων
Κατηγορίες Blog

ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΩΤΙΣΜΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ | INTELECTA

Posted by intelecta 28/12/2015 0 Comment(s)
♦ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΩΤΙΣΜΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ♦

 

Ο Φωτισμός του επαγγελματικού σας χώρου αποτελεί την βάση πάνω στην οποία θα θέσετε την παρουσίαση αλλά και την ανάδειξη των προϊόντων σας. Έτσι είναι πάρα πολύ σημαντικό να επιλέξετε τον σωστό, κατάλληλο για τον χώρο σας φωτισμό έτσι ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. 

 

 

 

Η εταιρεία INTELECTA με χρόνια εμπειρίας στους ειδικούς φωτισμούς σας παρέχει ιδέες και λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες σας τις απαιτήσεις και στοχεύουν στην πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας.Όλες οι εγκαταστάσεις γίνονται από εξειδικευμένο ακι πλήρως καταρτισμένο προσωπικό πάντα μετά από λεπτομερή Μελέτη Φωτισμού.

 

 

Οι εργασίες μας εκτελούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να βρίσκονται σε αρμονία με τη συνολική αισθητική του χώρου αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την προσωπικότητα και το στυλ του.

 

 

 

 

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις εξελίξεις στον τομέα των Ειδικών Φωτισμών και των Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε συνδυασμό με υλικά και προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας. Και όλα αυτά σε προσιτές-λογικές τιμές που ανταποκρίνονται όχι μόνο στις ανάγκες σας αλλά και στις επιταγές της εποχής!

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ

Τηλ: 210.24.07.150

Κιν: 6944731199

Email: info@intelecta.gr

Facebook: Intelecta

Instagram: intelecta_

 

Leave a Comment