Κατηγορίες
Τελευταία Σχόλια
Ετικέτες Άρθρων
Κατηγορίες Blog

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-INTELECTA

Posted by intelecta 29/07/2016 0 Comment(s)

Η καλοκαιρινή περίοδος, καθιστά αναγκαία την μέγιστη δυνατή προστασία του οικιακού-προσωπικού ή επαγγελματικού σας χώρου περισσότερο από κάθε άλλη.

Αυτό συμβαίνει διότι οι οικίες, οι επαγγελματικοί χώροι αλλά και τα καταστήματα παραμένουν πολλές φορές κλειστά και «μόνα» τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το γεγονός αυτό, καθιστά τους χώρους αυτούς εξαιρετικά ευάλωτους και ευνοεί την όποια παραβίαση και καταστροφή τους.

 

 

 Η INTELECTA έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα αυτό μέσω των ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας που προσφέρει σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές και τεχνική κάλυψη κορυφαίας ποιότητας.

 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Σας παρέχουμε:

  • Μελέτη του χώρου σας χωρίς χρέωση
  • Ανάλυση των αναγκών της ιδιοκτησίας
  • Ολοκληρωμένη εγκατάσταση Επώνυμων Συστημάτων Συναγερμού από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό
  • Πλήρη τεχνική υποστήριξη και ΜΕΤΑ από την εγκατάσταση του Συστήματος Συναγερμού

ΕΠΙΠΛΕΟΝ:

-Απομακρυσμένη διαχείριση του Συναγερμού:

·  Όπλιση/Αφόπλιση μέσω Smartphone

·  Έλεγχος ηλεκτρικών συσκευών

·  Άμεση ενημέρωση σε περίπτωση παραβίασης

-ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ:

·  ΔΙΑΡΡΗΞΗ

·  ΛΗΣΤΕΙΑ

·  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

·  ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ

·  ΠΥΡΚΑΓΙΑ

·  ΔΙΑΡΡΟΗ ΓΚΑΖΙΟΥ

·  ΔΙΑΡΡΟΗ ΝΕΡΟΥ

·  ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

*ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ 24ΩΡΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΛΗΨΕΩΣ ΣΗΜΑΤΩΝ.

*Η μελέτη και η εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς που διαθέτουν ειδική άδεια πιστοποιημένου Τεχνικού από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

 

ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

 

Τα Συστήματα Παρακολούθησης παίζουν σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση ενός Συστήματος Ασφαλείας.

Η ανάγκη για προστασία και διαρκή επίβλεψη οποιουδήποτε χώρου έχει καταστήσει στις μέρες μας τα Συστήματα Ασφαλείας και Καταγραφής απαραίτητα.

Η INTELECTA σας δίνει τη δυνατότητα να βρίσκεστε στον χώρο σας ακόμη και όταν δεν είστε εκεί, εξοπλίζοντας με Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης (CCTV) οικίες, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους, μεγάλες επιχειρήσεις, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, χώρους στάθμευσης κ.α

​Με δυνατότητα τοπικής ή απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης δεδομένων, εικόνας και ήχου με αυτόματη ψηφιακή καταγραφή συμβάντων σε αρχεία ηλεκτρονικής μορφής, οι σύγχρονες τεχνολογίες στο CCTV απογειώνουν τα Συστήματα Παρακολούθησης και σας παρέχουν κορυφαίες λύσεις για κάθε σας ανάγκη.

Η χρήση προϊόντων και υλικών κορυφαίας τεχνολογίας και ποιότητας στις εργασίες που αναλαμβάνουμε, εξασφαλίζει όχι μόνο την αρτιότητα του αποτελέσματος των εργασιών μας αλλά κια την διάρκειά τους στο πέρασμα του χρόνου.

Κατανοώντας πλήρως ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ άπειλείται η ασφάλεια ενός προσωπικού ή επαγγελματικού χώρου λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας, καθώς και τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν η εταιρεία μας προσφέρει πακέτα εγκατάστασης συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας σε ανταγωνιστικές και οικονομικές τιμές, προσαρμοσμένες στα σημερινά δεδομένα.

 

 
 
 

 Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, μετά από προσεκτική μελέτη του χώρου σας, σας προτείνει την ιδανικότερη λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του χώρου σας αλλά και στις δικές σας ιδιαίτερες απαιτήσεις.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ

Τηλ: 210.24.07.150

Κιν: 6944731199

Email: info@intelecta.gr

Facebook: Intelecta

Instagram: intelecta_

 
 
 
 
 
 

 

 

 

Leave a Comment