Κατηγορίες
Τελευταία Σχόλια
Ετικέτες Άρθρων
Κατηγορίες Blog

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ AJAX

Posted by intelecta 29/12/2017 0 Comment(s)
ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ AJAX

 

Στην INTELECTA, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση Ασύρματων Συστημάτων Συναγερμού Ajax. Οι ασύρματες λύσεις που σας προτείνουμε, απαντούν σε όλες τις σύγχρονες και διεθνείς προδιαγραφές και ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Πρόκειται για συσκευές αξιόπιστες, που εναρμονίζονται με την αισθητική και το στυλ του χώρου σας.

 

 

 

 

Οι εγκαταστάσεις των συστημάτων γίνονται από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρίας μας, οι οποίοι σας προτείνουν τις καταλληλότερες λύσεις για τις ανάγκες σας, έτσι ώστε να είστε πλήρως προστατευμένοι και ευέλικτοι.

 

 

 

Το Ασύρματο Σύστημα Συναγερμού Ajax περιλαμβάνει:

  • Τον εγκέφαλο (κεντρική μονάδα) του Συναγερμού Ajax Hub,ο οποίος βελτιστοποιεί κάθε περιφερειακό που υπάρχει στο σύστημα συναγερμού. Επιβλέπει και διαχειρίζεται όλες τις δικτυακές συσκευές, ενώ παράλληλα συλλέγει δεδομένα με χρήση του προηγμένου πρωτοκόλλου ασύρματης διαχείορισης Jeweller.
  • Τον ανιχνευτή κίνησης Ajax Motion Protect.
  • Τους μαγνητικούς ανιχνευτές πόρτας και παραθύρων Ajax Door Protect.
  • Το τηλεχειριστήριο με πλήκτρο πανικού Ajax Space Control.
  • Την ασύρματη εσωτερική σειρήνα Ajax Home Siren.
  • Την ασύρματη εξωτερική σειρήνα Ajax Street Siren.

 

          

 

 

 

Προαιρετικά, το Ασύρματο Σύστημα Συναγερμού Ajax, σας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε ασύρματο πληκτρολόγιο αφής. Το πληκτρολόγιο σας βοηθάει να διαχειριστείτε το Σύστημα Συναγερμού. Οπλίζετε το σύστημα με κωδικό ή πατάτε απλώς ένα πλήκτρο. 

 

 

Ακόμη, σας δίνει τη δυνατότητα να καθορίσετε έναν κωδικό ενέδρας με τον οποίο μπορείτε να στείλετε σιωπηλό πανικό στο Κέντρο Λήψης Σημάτων. Μπορείτε ,δηλαδή, να ειδοποιήσετε το Κέντρο Λήψης ότι βρίσκεστε σε κίνδυνο αφοπλίζοντας ταυτόχρονα τον Συναγερμό σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajax Security System Application

 

Με την εγκατάσταση της εφαρμογής Ajax Security System, την συγχρονίζετε με το Ασύρματο Σύστημα Συναγερμού Ajax, για να μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του χώρου σας, ανά πάσα στιγμή, όπου και να βρίσκεστε. Η εφαρμογή, σας ενημερώνει αμέσως μόλις γίνει αντιληπτή μια συνθήκη παραβίασης του χώρου σας, μέσω Push Notifications, SMS ή τηλεφωνικής κλήσης.

 

 

             

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ

Τηλ: 210.24.07.150

Κιν: 6944731199

Email: info@intelecta.gr

Facebook: Intelecta

Instagram: intelecta_

Leave a Comment