Εξειδικευμένες

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑΣ

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑΣ

Η απομακρυσμένη πρόσβαση-διαχείριση ενός συστήματος ασφαλείας προσφέρει όχι μόνο ενημέρωση για ένα περιστατικό εισβολής στον προσωπικό χώρο του ιδιοκτήτη, αλλά και απομακρυσμένο έλεγχο του συνόλου του συστήματος, όπως για παράδειγμα την όπλιση ή αφόπλιση του συναγερμού μέσω απομακρυσμένης τηλεφωνικής συσκευής και τον έλεγχο του χώρου μέσω της απομακρυσμένης πρόσβασης στις κάμερες παρακολούθησης για να έχετε τον πλήρη έλεγχο του τι συμβαίνει στον χώρο σας ανά πάσα στιγμή. Και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ-ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ-ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα Συστήματα Παρακολούθησης παίζουν σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση ενός Συστήματος Ασφαλείας.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ-INTELECTA

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ-INTELECTA

Τα συστήματα συναγερμών που παρέχει η εταιρεία μας, αποτελούν έμπιστες λύσεις για τη σωστή διαφύλαξη της περιουσίας σας

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΜΙΧΛΗΣ CLOUD

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΜΙΧΛΗΣ CLOUD

Μετά την κατακόρυφη αύξηση των κλοπών και με απώτερο σκοπό την ασφάλειά σας η INTELECTA σας προτείνει για την προστασία του προσωπικού ή επαγγελματικού σας χώρο το σύστημα παραγωγής ομίχλης Cloud.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η INTELECTA σας παρέχει την υπηρεσία ελέγχου του ωραρίου επιχείρησης, βοηθώντας σας έτσι να αξιοποιήσετε το σύστημα συναγερμού σας στο 100%.

Μείνετε Ενημερωμένοι!

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό μας δελτίο για νέα & προσφορές.

Εξυπηρέτηση

Καλέστε: +(30) 2102407150

Δευτ-Παρ: 8:00 – 16:00

Υπηρεσίες

Blog - Νέα

Εταιρεία

Image

Η εταιρεία INTELECTA δραστηριοποιείται στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και των συστημάτων ασφαλείας στοχεύοντας πάντα στην παροχή ολοκληρωμένων και σύγχρονων υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες και στις προσδοκίες του εκάστοτε πελάτη.

Στόχος μας η παροχή υπηρεσιών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και συστημάτων ασφαλείας, υψηλής ποιότητας στον ελάχιστο χρόνο.